Hair Science Institute

foto

De uitvinders van HaarStamcel Transplantatie �Nederland:

Amsterdam
Maastricht

Behandelingen:

FUT Techniek
HaarstamceltransplantatieT: 020-5752330
E: info@hasci.com
I:

Hair Science Institute (HSI) is een instituut voor geavanceerde haartransplantatie en -vermeerdering met klinieken en consultancies in diverse landen. Er zijn klinieken in Amsterdam, Maastricht, Londen en Wenen. Het staat onder leiding van drs. Coen Gho die na jaren van research HaarStamcel Transplantatie � (HST) ontwikkeld heeft. Deze methode is door HSI gepatenteerd en mag uitsluitend door HSI toegepast worden. Als gevolg van de HST-methode is er feitelijk geen sprake van haartransplantatie maar van haarvermeerdering.

Klantvriendelijkheid bepaalt de werkwijze bij HSI. Dat betekent dat u bij zowel het intakegesprek als bij de behandeling en de nazorg begeleid wordt door ��n en hetzelfde medisch team. Elk team bestaande uit door HSI opgeleide en gecertificeerde technicians staat onder leiding van een volledig gekwalificeerde arts.Ervaringen:

Gerard Joling: Gelukkig nieuw haar!
Het is inmiddels al weer een week geleden dat ik een haartransplantatie heb laten doen. Alles is prima verlopen en ik heb geen centje pijn gehad. Ik ben ‘s avonds al weer gewoon uit eten geweest en de volgende dag had ik geen zwellingen of pijn in mij hoofd. En ik ben alweer heerlijk onder de mensen met een heel kort koppie.

Met verwondering heb ik op internet gezien hoeveel bedrijven met mijn naam reclame maken. Daar ben ik op z’n zachts gezegd niet blij mee. Ik kan wel weer een heel verhaal houden, maat het enige bedrijf waar ik resultaat bij heb, en vele andere bekende nationale en internationale sterren met mij, is Hair Science Institute onder leiding van drs. Coen Gho.

Dit bedrijf heeft patent op deze behandeling en ik wil mensen echt waarschuwen: laat niet zomaar bij bedrijfjes die haartransplantaties aanprijzen in je hoofd snijden. Dat heb ik dus 16 jaar geleden voor het eerst gedaan met een blijvend litteken van oor tot oor. Niet nodig en niet doen dus! Het lijkt wel een verkooppraatje maar dat is zeker niet.

Wat je ook vindt van een haartransplantatie: geen enkele man of jonge jongen vindt het leuk om kaal te worden. Laat je in ieder geval goed inlichten. Je mag altijd mijn kantoor bellen of mailen voor informatie of natuurlijk met Hair Science Institute in Amsterdam (020-5752330). Je kan dan vragen naar drs. F. Broekhuijse of drs. C. Gho.

Ik kan alleen nog maar afsluiten met de woorden: Gelukkig nieuw haar!

Groetjes,
Geer

Specialisten:


Vragen voor "Hair Science Institute"

Onderstaande vragen zijn gesteld door bezoekers van haartransplantatie-info.nl,
deze vragen worden beantwoord door specialisten van deze kliniek.


    Onderwerp:
    Toelichting: