Informatie over 'FUT Techniek'

Omdat de folliculaire units bij de haarstamceltransplantatie en de FUE techniek ��n voor ��n uit het donorgebied worden verwijderd, duurt de operatie langer en kunnen er minder units worden ge�mplanteerd dan bij bijvoorbeeld de FUT techniek. Bij deze techniek wordt er een stripje huid aan de achterkant van het hoofd verwijderd. Vervolgens worden de folliculaire units uit deze strip gehaald. Het voordeel van deze techniek is dat de strip optimaal kan worden bekeken en de folliculaire units met de grootste precisie kunnen worden verwijderd. Ook verloopt de transplantatie bij deze techniek sneller dan bij de hierboven genoemde technieken en kunnen er meer units worden geplaatst in ��n behandeling. Het nadeel van de techniek is echter dat er een stripje huid aan de achterzijde van het hoofd wordt verwijderd. Dit dient te worden gehecht en zorgt dus voor een langere herstelperiode. Hoewel er na de haargroei bijna niets meer van te zien is, ontstaat er wel een dun litteken op de achterzijde van het hoofd.


Klinieken voor 'FUT Techniek'

foto

ABC Clinic

ABC Clinic is een priv�kliniek in Breda voor injectables, liposuctie, ooglidcorrecties, haartransplantaties, huidverbetering en plastische chirurgie. We beschikken over een zeer ervaren team van cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten die ieder hun eigen specialisme hebben binnen de kliniek.

foto

Hair Science Institute

Hair Science Institute (HSI) is een instituut voor geavanceerde haartransplantatie en -vermeerdering met klinieken en consultancies in diverse landen. Er zijn klinieken in Amsterdam, Maastricht, Londen en Wenen. Het staat onder leiding van drs. Coen Gho die na jaren van research HaarStamcel Transplantatie � (HST) ontwikkeld heeft.

foto

Medikemos

Dr Lupanzula will welcome you to his clinic, located in the heart of Brussels, in a new designer setting that will provide you with the discretion you deserve and respect your privacy.To make your stay comfortable, the clinic has been well equipped with rooms including all the latest tools and technologies and advanced surgical microscopes.

foto

Transhair

Transhair in Vlijmen is met klinieken in Nederland en Duitsland een van de grootste haartransplantatieklinieken ter wereld. Transhair voert sinds 1989 haartransplantaties uit op het hoogste niveau. Onze haarchirurgen herverdelen uw eigen haar volgens de nieuwste technieken en methoden.

Stel uw vraag
Onderwerp:
Toelichting: